Lädersömmeriet hittar du i Olofströms kommun i Blekinge men det är nära hit både  från Skåne och Småland. Företaget ägs och drivs av Petra och Per-Ola Andersson och vi har båda våra rötter i Blekinge.
Lädersömmeriet ligger på samma adress som vi bor på så ibland svarar vår dotter Sigrid i telefonen när man ringer hit. Vill man tala sadelmakeri eller beställa lädervaror frågar man efter Petra.

Vi startade sadelmakeriet år 1995 och har allt sedan dess servat vårt lokala område med lädervaror och reparationer av skinn och läder.
Vi syr upp lädervaror enligt kundens önskemål, det kan vara enstaka exemplar eller många. För den som jagar själv finns möjligheten att ta tillvara skinnet från älg eller hjort och få tex. en ryggsäck uppsydd.
Självklart utför vi reparationer såsom omstoppningar av sadlar, nya stroppar till sadlar, spruckna sömmar i bilsäten och mc-sadlar, skinnmöbler och dragkedjebyten i jackor och stövlar. Vi reparerar både konstmaterial, textil och läder.

Behöver du sula om skor ber vi dig däremot att kontakta en skomakare.

Vid inlämning av saker för reparation gör vi gärna en uppskattning av vad jobbet kommer att kosta så att priset inte kommer som en överraskning.Öppettider:

Vi fortsätter att träffas utanför verkstaden då lokalen är för liten för att hålla lämpligt avstånd i coronatider.

Besök förbokas

Telefon 9-17 vardagar


Beställningar kan även göras när som helst via mail eller beställningsformuläret.
Vi kan också hjälpa dig om du lämnar ett meddelande eller sms på vårt mobilnummer.Besöksadress:

Håkantorpsvägen 50

Gränum

293 93 Olofström

Sverige

Tel 0454 43040

eller 0708 938532

e-post order@ladersommeriet.com


SADELMAKERI & LÄDERHANTVERK